Ik ben Xanne Vera.
Ik ben 31 jaar en sinds 2023 woon ik in Grou. In januari 2017 studeerde ik af aan de Academie Minerva en behaalde zo mijn bachelor of art. Sinds 2013 ben ik werkzaam als freelance fotografe in de wereld van muziek, evenementen en festivals. Van een aantal verschillende bands was ik huisfotograaf en ging ik mee op tour door Nederland en Europa. 
Naast het vastleggen van live-muziek op festivals vind ik het rapporteren van bijvoorbeeld bruiloften of promoties altijd een geweldige uitdaging. Ook voor set-fotografie, portretten, natuurfotografie en new born shoots ben ik beschikbaar. 
Omdat ik houd van leren ben ik in september 2022 gestart met een nieuwe uitdaging, namelijk een opleiding tot operatie assistent. Deze opleiding zal ik hopelijk aan het einde van de zomer van 2025 succesvol afronden en kan zo twee passies combineren. 
Dankzij mijn sociale karakter en toch ook het vermogen ergens niet op te vallen of men niet af te leiden van het onderwerp ben ik multi inzetbaar en zelfredzaam. Ook bezit ik de skills om mij aan te passen aan de omgeving en het beeld zo te maken dat het precies past bij de wensen van de opdrachtgever. 
Neem gerust een kijkje hier op de website of bezoek mijn Instagram account voor het meest actuele werk.

Foto: Berry Haarsma
Back to Top